Valencia
El cuerpo técnico del Valencia CF y los jugadores entrenan en Berna, Suiza. EFE/Lukas Lehmann

L’equip valencianista ja està a Suïssa per a mesurar-se en la tercera jornada de la Champions League davant el Young Boys. La trobada, que es disputarà esta vesprada a les 18.55 hores i que serà comentat en directe des de 7 Televalencia per Julio Insa, té una peculiaritat respecte al terreny de joc i és que la plantilla conduïda per Marcelino García Toral haurà de competir en un camp de gespa sintètica.

El conjunt valencianista ja va trepitjar ahir a la vesprada l’Stade de Suisse (Berna, Suïssa) per a conèixer l’escenari en el que es disputarà el partit i tractar així d’arrapar tres punts en la classificació de la fase de grups i portar-se a més els 2,7 milions d’euros de premi a l’equip guanyador.

Cal recordar que el Grup H en el qual juga el València C.F. està liderat per la Juventus de Cristiano Ronaldo amb 6 punts, seguits pel Manchester United (3 punts), el València (1 punt) i el Young Boys (0 punts). La victòria dels de Mestalla li situaria al mateix nivell que l’equip de Mourinho sempre que els anglesos perderen aquesta nit davant els italians en l’Old Trafford.

Contrarreloj en los preparativos de la Media Maratón de Valencia