Valencia
La plantilla del Valencia CF en la Ciudad Deportiva de Paterna / Lázaro de la Peña.

S’acosta la volta a la UEFA Champions League, una competició il·lusionant tant per a l’afició com per als jugadors del Valencia CF, que este dilluns han començat a preparar la trobada de la Juventus. Hi ha molta il·lusió en el grup després de diverses temporades sense estar entre els millors equips d’Europa i l’equip barallarà per començar amb bon peu.

Amb les absències de Garay i Kondogbia, el grup al complet (el diumenge es van dividir en dos grups pel partit jugat el dia anterior) va dedicar gran part de la sessió a les accions d’estratègia. En una fase de grups tan curta, amb sis partits, els xicotets detalls cobren encara major importància de la qual ja tenen de per si mateix, per este motiu els futbolistes treballaren a un alt nivell de concentració i molta intensitat.

La sessió d’entrenament ha comptat amb la presència del president Anil Murthy i del Director General Mateu Alemany, que van seguir amb atenció el treball del grup, que va acabar amb accions de finalització i treball defensiu amb un únic objectiu: barallar per la victoria.

PLA DE TREBALL DEL VALENCIA CF I JUVENTUS FC

Dimarts 18 de setembre |

11:45h. Entrenament Juventus en el ‘Juventus Training Center (Continassa), els 15 primers minuts oberts als mitjans de comunicació.

17:00h. Rueda de premsa de Marcelino i Dani Parejo, en el ‘Media Center’ de la Ciutat Esportiva de Paterna.

18:40h. Passeig de l’expedició de la Juventus sobre la gespa de Mestalla.

19:00h. Rueda de premsa en la sala de premsa de Mestalla de Massimiliano Allegri i un jugador per determinar de la Juventus.

20.30h. Entrenament del València CF en la Ciutat Esportiva de Paterna obert durant 15 minuts als mitjans de comunicació (la sessió preparatòria començarà a les 19.45h)

Dimecres 19 de setembre |

21:00 horas. Valencia CF – Juventus FC (Champions League)

Ver a Cristiano Ronaldo en Mestalla costará de 85 a 230 euros