pretemporada
Els jugadors del València Club de Futbol han acabat hui les seues vacances i han començat la pretemporada 2017-2018.

Els futbolistes van acabar l’últim entrenament el 22 de maig i des de llavors han estat descansant allunyats de la Ciutat Esportiva de Paterna.

En la primera jornada de pretemporada, els jugadors han tornat a les instal·lacions de Paterna però per a realitzar-se una sèrie de proves mediques i físiques; els jugadors del club de Mestalla s’han sotmès, en concret, a una ergoespirometría -per a determinar els seus llindars aeròbics i anaeròbics- i el famosos test de lactat, realitzat sobre una cinta rodant.

Aquest tipus de proves s’allargaran fins a dijous que ve, i serà a partir del divendres 7 de juliol quan està previst que els jugadors salten per primera vegada a la gespa del camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna.

El 8 de juliol serà quan els jugadors viatgen al ‘stage’ d’Évian-Els-Bains a França.

Respecte als jugadors que s’han presentat hui, han sigut: Parejo, Zaza, Negredo, Santi Mina, Orellana, Nando, Rodrigo, Maksimovic, Bakkali, Medrán, Jaume, Robert Ibáñez, Santos, Vezo, Garay, Abdennour i Montoya.

El pròxim dia 7 de juliol està previst que s’incorporen els jugadors del València CF Mestalla que formaran part de la primera plantilla en pretemporada: Nacho Gil, Nacho Vidal, Lato, Sivera, Javi Jiménez, Sito, i Rafa Mir.

Els següents a començar la pretemporada seran Diego Alves, Joao Cancelo i Vinicius Araujo, allà pel 17 de Julio.

Finalment, Carlos Soler, Gayà i Nani seran els últims a incorporar-se als entrenaments i ho faran el 20 de juliol.