El València CF va presentar ahir en l’Oceanogràfic de València la seua nova camiseta per a la temporada 2017-2018.

En aquesta quarta temporada amb la signatura alemanya adidas, s’ha pretès simbolitzar en la camiseta la figura de la ratapinyada que corona l’escut de l’entitat.

Per açò, les mànigues i el coll, estampats en color negre, són una manera d’acostar a l’imaginari col·lectiu l’emblema del València CF.

Cal destacar que es tracta d’una camiseta que evoca directament a una de les més recordades de la història recent del valencianisme, aquella del 2004 en la qual l’equip va aconseguir el doblet de Lliga i UEFA.

Respecte a la resta de l’equipació: pantalons i mitjanes seran de nou de color negre.

Amb el lema “Despegamos” es va presentar la primera equipació per a la pròxima temporada amb una marcada referència als anys gloriosos que pretén ser l’espenta que ajude a alçar el vol a l’equip i tornar a sobre volar Europa la pròxima temporada.

Nou ‘Main Sponsor’

Després de tres anys sense cap tipus d’anunciant principal, la presentació d’ahir també va llançar aquesta destacada novetat.

La marca ‘BLU Products’, una multinacional de l’àmbit tecnològic amb seu central a Miami, apareixerà en la part frontal de les camisetes per a la temporada 2017-2018.