cosmos

La tercera trobada de la pretemporada, en el qual el VCF es va enfrontar al NY Cosmos, va finalitzar amb derrota valencianista per 2-0, amb gols de Calvillo i Ledesma.

El València CF va formar d’inici amb Neto, Nacho Vidal, Javi Jiménez, Abdennour, Centelles, Nacho Gil, Eugeni, Maksimovic, Orellana, Rafa Mir i Zaza. L’objectiu valencianista era el de seguir amb les bones sensacions d’aquesta pretemporada i aconseguir el tercer triomf en sengles partits, després de derrotar en el stage de França a FC Lausanne i Sporting de Portugal. La superioritat dels nostres va quedar palés des del primer moment, amb un control absolut de l’esfèric. No obstant açò, amb el pas dels minuts el NY Cosmos va ser creixent, i al VCF li costava trobar profunditat per a crear ocasions de perill. La més clara va ser de fet per al NY Cosmos, amb un tret de Starikov que es va trobar amb el pal i que va acabar manant Net a córner. Al descans es va arribar sense gols en el marcador.

Recentment començat el segon temps, Rafa Mir va estar molt prop d’obrir el marcador, però el seu tret en el mà a mà ho va detenir el portera. Marcelino va introduir canvis, i va donar entrada a Jaume, Vezo, Lato, Nando i Negredo d’inici (més tard entrarien al terreny de joc Medrán, Montoya i Parell). El primer gol del partit va arribar, i va ser obra del NY Cosmos, amb un tret de Calvillo des de dins de l’àrea davant el qual res va poder fer Jaume. Abdennour va estar molt prop d’empatar amb un potent cabezazo després d’un servei de falta d’Eugeni, però Zobeck va buidar a córner en l’últim moment. El conjunt rival sí que va aprofitar la seua oportunitat, i després d’una gran parada de Jaume, Ledesma va fer el segon del partit. Amb el resultat de 2-0 es va arribar al final de la trobada.

Després del partit, Rodrigo Moreno i Ezequiel Garay, que pateixen sengles sobrecàrregues musculars, tornaran matí a València per a prosseguir el seu treball específic de recuperació. Maksimovic farà el propi, a causa que les autoritats nord-americanes no han concedit finalment en termini el corresponent visat.