Es desvetla el secret millor guardat del València CF: així és la samarreta del Centenari

La plantilla valencianista celebra els 100 anys del club amb una equipación de "passat, present i futur" i una edició "gold" per a col·leccionistes.

equipación

Camiseta blanca, pantalons blancs i mitges negres. Elegant i amb els detalls en daurat. Així és la nova equipación que ha presentat el València CF per a celebrar el Centenari recuperant els colors que vénen reflectits en els Estatuts Fundacionals del Club: “L’uniforme és obligatori per a tot soci jugador i estarà format per camisa de sport i pantalons, tots dos blancs (…)”.

Són diversos els detalls que inclou la equipación del Centenari amb els quals es recorda a l’original:

  • La camiseta serà totalment blanca, incloent les tres bandes característiques de la marca esportiva Adidas, partner tècnic del club, que de forma excepcional en samarretes de joc es mantenen en el mateix color neutre per a no trencar amb el disseny original del València CF, totalment blanc, tal com van reflectir els seus fundadors.
  • El coll s’ha dissenyat d’una forma diferent i original, simulant, amb un coll creuat en bec, la forma de la primera camiseta que, en el seu coll, a l’estil de l’època, s’ajustava amb cordons.
  • En el pit destaca l’escut del València CF brodat en ‘or’ amb detalls negres, així com el logotip de Adidas. I en la part posterior, bais del coll, llueix l’escut fundacional del club.
  • Els pantalons és de color blanc, com indiquen els estatuts, amb el qual es van disputar els primers partits de la història del València.
  • La equipación es completa amb les mitges en color negre, amb el qual es va completar la vestimenta blanca en els orígens valencianistes. Els patrocinadors per a esta temporada lluiran els seus logos en el mateix to negre de les mitjanes.

Equipación edició col·leccionista – Gold edition

En una temporada especial i única s’ha creat una edició limitada per als valencianistes que vulguen tenir una equipación commemorativa exclusiva del Centenari en la qual els logos dels patrocinadors lluiran en daurat. D’acord amb la normativa UEFA, els logos dels patrocinadors no seran daurats sinó negres en les equipaciones de joc.

Empieza el centenario del Valencia CF