El Valencia CF activa los abonos de temporada en Mestalla
Los jugadores del Valencia CF sobre el terreno de juego en el estadio de Mestalla. / VCF

El pròxim 23 d’octubre a les 14.00 hores el València CF es mesurarà davant el RCD Mallorca a Mestalla. La trobada serà la primera que se celebre sense limitació d’aforament des de l’inici de la pandèmia pel que portarà novetats per als seguidors valencianistes.

Des del València CF han anunciat que donada l’eliminació del límit d’aforament ha arribat el moment d’activar els bons. Segons l’equip, això significa que els abonats podran tornar a assistir als partits que el club dispute com a local sense haver de comprar les entrades. No obstant això, es continuaran complint totes les mesures de seguretat per a evitar possibles focus de contagi.

Segons el comunicat, des de el València CF ja s’han enviat els abonaments per a poder accedir amb ells a l’estadi. En cas de no rebre-ho dos dies abans de la trobada, el club habilitarà una web de reclamació. Aquesta s’activarà el dijous 21 d’octubre a les 10.00 hores i es permetrà l’accés fins al divendres a les 20.00 hores. Tots aquells que no hagen rebut l’abonament podran descarregar l’entrada sense costos extres. Aquests hauran d’acudir a Mestalla amb el bitllet imprès.

GAUDEIX EL TEU ABONAMENT SIS PARTITS MÉS

Pel fet que les autoritats ja han autoritzat el 100% de l’aforament a Mestalla i s’ha avançat l’activació de l’abonament, el club procedirà a realitzar el càrrec dels sis partits que no estaven inclosos en el càrrec que es va realitzar setmanes arrere*.

Aquest càrrec correspon als partits contra el RCD Mallorca; Vila-real CF; Atlètic de Madrid; Rayo Vallecano; Elx CF i RCD Espanyol.

*Per a mantenir la condició d’abonat serà obligatori estar al corrent de tots els càrrecs.