Valencia celebrará el V Centenario de la Vuelta al Mundo con la llegada de barcos históricos

València es prepara per a viure un esdeveniment excepcional. Un Festival Marítim que reunirà per primera vegada en el seu port als navilis més cèlebres de la història: El Galeón Andalusia i la Nao Victoria.

Aquestes rèpliques salpen avui des d’Alacant per a celebrar a la ciutat el ‘V Centenari de la Primera Volta al Món’. La cita arrancarà el dimecres 11 i romandrà activa fins al dia 22 en La Marina de València.

El Festival serà una oportunitat per a conèixer aquestes obres mestres de la fusteria i de la cultura marítima dels segles XVI i XVII. Per a això, hi haurà unes exposicions preparades amb tot luxe de detalls. L’objectiu d’aquests museus flotants és que el visitant puga sentir-se com els mariners de fa 500 anys. A més, amb aquestes mostres se cerca reviure la història a través dels sentits.

COM PARTICIPAR EN EL FESTIVAL MARÍTIM

Les entrades per a accedir als navilis poden comprar-se a través de la web oficial. Els preus són de 9 a 5 euros encara que existeixen altres tarifes especials.

Entre elles destaca una visita VIP. Aquesta tindrà lloc el divendres 20 de març en horari de 20 a 21 hores. Aquest servei inclou un guia especialitzat de la pròpia tripulació que farà sentir als visitants com a autèntics mariners de l’època. A més, la visita inclourà zones exclusives fins ara no visitables pel públic.

Ambdós atracaran al costat de l’edifici Vés-los e Vents i tindran un horari regular de 10 a 19 hores fins al 22 de març.