b2run

B2Run és el major circuit de carreres a peu d’Europa i arriba a Espanya per a fer córrer a les empreses. El dia 2 de juny torna a València en la seua segona edició.

Es tracta d’una increïble carrera d’empreses que promou el treball en equip, la motivació dels empleats i la vida saludable així com les millors oportunitats de networking. S’ha preparat un recorregut per a impregnar-se de tota la màgia de València que té, com a colofó una espectacular meta situada a l’interior Estadi del Mestalla després d’un recorregut de 6.000 metres.

– Una carrera entre setmana, després d’haver complit amb la jornada laboral.
– Una prova en la qual participarà tot el personal, des dels becaris fins al director general, perquè els seus 6km seran assolibles per a tots.
– Una carrera amb una meta única a l’interior d’un espai referent per al món de l’esport.
– Una carrera que ofereix una “networking party” inoblidable amb música, programa d’entreteniment i grans sorpreses.
 
A partir de les 19h30 començaran els preparatius en la Ciutat dels Arts i els Ciencies per al tret d’eixida que es produirà a les 20h45.
 
Aquesta carrera de 6km es desenvolupa al llarg del Rio Túria, gaudint del meravellós pulmó verd de la ciutat així com d’alguns dels monuments més emblemàtics.

Un projecte diferent que brinda una oportunitat única de compartir moments inoblidables amb companys, clients, proveïdors i tot l’entorn laboral de la teua empresa, fomentant l’esport en general i el running en particular.