Bristol

Ryanair ha anunciat hui una nova ruta des de València a Bristol, que començarà a operar al març amb dos enllaços setmanals com a part del seu calendari d’estiu de 2018. Per a celebrar el llançament, l’aerolínia ha llançat una oferta per a volar des de València per 29,99€ entre els mesos de març i abril de 2018, que es podran comprar en la pàgina web fins a la mitjanit del dilluns 20 de novembre.

Alejandra Ruiz, de Ryanair, ha declarat: “Estem encantats d’anunciar un nou enllaç des de València a Bristol, que començarem a operar al març de 2018 amb dos vols setmanals. Per a celebrar-ho, hem llançat una oferta per a vols des de València des de tan sols 29,99 euros, per a viatjar entre març i abril de 2018, que estan ja disponibles per a reservar fins a la mitjanit del dilluns, 20 de novembre. Aconsellem als nostres clients que es connecten ràpid per a evitar perdre’s aquesta oferta”.

Els passatgers de València podran gaudir de tarifes fins i tot més econòmiques, així com de les últimes novetats del programa d’atenció al client de Ryanair, “Sempre Millorant”, que inclou:

  • Reducció de la tarifa de facturació d’equipatge – 25€ per una maleta de 20kg.
  • Vols de connexió a Milà, Roma i Porto.
  • Un nou acord amb l’Erasmus Student Network, pel qual l’aerolínia ofereix descomptes i una plataforma exclusiva de reserves.
  • Tecnologia de reconeixement per veu Alexa per a cercar vols i hotels, i consultar informació sobre vols, disponible en la pàgina web Ryanair.com.
  • Una nova pàgina web i aplicació de Ryanair Rooms.