València acollirà un Campionat d’Espanya de Beach Ultimate

El Beach Ultimate és un esport que enfronta a dos equips de cinc participants on el seu objectiu és atrapar el freesbie dins de la zona de gol.

En els últims mesos s’ha vist com el primer Campionat de Clubs de Beach Ultimate d’Europa (EBUCC) ha tingut una influència significativa en molts països, sobretot a Espanya.

El Beach Ultimate és un esport que enfronta a dos equips de cinc participants on el seu objectiu és atrapar el freesbie dins de la zona de gol.

Els dies 24 i 25 de febrer se celebra en la platja de la Malvarrosa el Campionat d’Espanya de Beach Ultimate amb 46 equips procedents de tota Espanya. Es tracta del Campionat d’Espanya més gran fins hui, amb 20 equips més que en l’edició de l’any passat. L’equip de València cercarà revalidar el títol aconseguit l’any passat en categoria masculina.

En el repartiment de dones, hi ha 19 equips que es disputaran el títol nacional i una plaça en l’EBUCC. Els actuals campions Cremes, de Castelldefels, aspiren a revalidar el seu títol però no seran fàcil perquè enguany cada equip femení d’Espanya estarà a València. 2016 champs Piranyes, també de Barcelona, serà un clar contendent sense desmerèixer a Parrochas de la Corunya qui va quedar tercer. Corocotta, de Santander, està de tornada enguany en el repartiment de dones i també és un dels favorits.

El repartiment dels homes consta de 15 equips en segona categoria i 12 equips que jugaran en primera categoria pel títol. Ratapinyades De València són els actuals campions i un dels favorits per al títol però el subcampió de l’últim any, Braves, de Castelldefels, és un clar candidat al títol. 2016 champs Corocotta estan de tornada i també són favorits. També caldrà estar alerta d’equips joves com Fendisc de Santander i Taurons de Barcelona qui han anat millorant el seu joc seriosament.

Serà un gran Campionat Nacional i els guanyadors obtindran un bitllet per a jugar en el Campionat de Clubs de Beach Ultimate d’Europa (EBUCC).