València, Alacant i Castelló mostren el seu suport a Barcelona

La manifestació en la ciutat comtal contra el terrorisme i per les víctimes dels atemptats comptarà amb concentracions en les tres ciutats.

35
atentados Barcelona

La Comunitat Valenciana no ha deixat de mostrar mostres d’afecte i suport a Barcelona després dels atemptats terroristes en la ciutat comtal i Cambrils. L’últim gest és que la manifestació que se celebrarà demà a Barcelona contra el terrorisme i per les víctimes comptarà amb concentracions a València, Alacant i Castelló. Totes amb baix el mateix lema i a la mateixa hora. També ho faran altres ciutats espanyoles com Madrid o Vigo.

La iniciativa ha eixit el moviment social, cultural i polític Retallades Zero i ja s’han sumat altres organitzacions com a Ciutadans, Compromís, Esquerra Oberta, els sindicats USE i Sindicat de Tècnics d’Hisenda (GESTHA). A més, PSOE, UGT i CCOO estan entre les organitzacions que han expressat la seua solidaritat i suport a la convocatòria.

A València, la concentració tindrà lloc en la plaça de l’Ajuntament, a Alacant, en la plaça Muntañeta, i a Castelló, en la plaça de Maria Agustina.

Els promotors, que cerquen suports en les xarxes socials, esperen que s’unisquen més ciutats en les pròximes hores.

Presència política a Barcelona

D’altra banda, la manifestació de Barcelona comptarà amb una àmplia representació política valenciana i de les institucions. El President de la Generalitat Valenciana, Xino Puig, va confirmar, a principis de setmana, la seua assistència, com també ho va fer l’alcalde de València, Joan Ribó, i els diferents partits polítics.