València es prepara per a la 53 Fira del Llibre més gran de tota la seua història

L'ajuntament ha invertit 360.000 euros i participaran 73 expositors entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi.

73

Els Jardins de Vivers acolliran la 53 Fira del Llibre de València que s’espera que siga la més gran de la història, tant en nombre d’expositors i casetes com d’activitats.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de 73 expositors entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi.

S’esperen més de 700 firmes i nombroses activitats, com a presentacions, entrevistes a autors, taules redones, espectacles, recitals, tallers i activitats infantils, tant obertes al públic com dirigides a escoles.

Entre les signatures programades destaquen autors i autores com a Almudena Grans, Carmen Amoraga, Juan José Millás, Alejandro Colomes, Fernando Delgado, Laura Freixas, David Trueba, Manuel Rivas, Vicente Molina Foix, Pilar Urbà, Nieves Herrero, Reyes Monforte, Sarah Lark, Juan Eslava, Carme Riera, Blue Jeans, Elisabet Benavent o Lorenzo Silva, entre altres.

Joan Ribó ha convidat als ciutadans a acostar-se a la caseta de l’ajuntament que haurà instal·lada en la fira on es podran adquirir les publicacions municipals.

Aquesta fira està Organitzada pel Gremi de Llibrers de València i la Fundació Fira del Llibre i se celebrarà des de 26 d’abril fins al 6 de maig.