Han passat huit anys des que ‘V7 Show’ va fer els seus primers passos en televisió. Ara el programa d’entreteniment de 7 Televalencia està de celebració i és que este dijous 21 de novembre aconsegueix l’emissió del programa número 1000.

El equip conduït per Quique Peña treballa dia a dia per a portar als artistes més coneguts del panorama nacional. Actors de la talla d’Arturo Fernández, Verónica Forqué o Josema Yuste són alguns dels rostres que no han dubtat a passar pel programa per a viure una experiència d’allò més divertida.

A més, en ‘V7 Show’ tampoc han faltat les notes musicals amb actuacions de Vanesa Martín, Rosa López o el grup Dvicio, entre altres. Tot un repartiment d’elit que s’aconsegueix amb una eina clau: treball en equip.

DIJOUS 21 DE NOVEMBRE A les 20.00 EN 7 TELEVALENCIA

Un altre protagonista de ‘V7 Show’ és el seu públic. Cada programa reuneix una vintena d’espectadors que viuen l’oportunitat de conèixer tots els secrets que amaga la televisió.

Serà este dijous a les 19 hores, coincidint amb el Dia Mundial de la Televisió, quan ‘V7 Show’ celebre els 1.000 programes en un espai que promet molta emoció i sorpreses per a tots els seguidors.