Diumenge que ve 4 de juny arriba a València la V Carrera Solidària Popular de Creu Roja València. Es tracta d’un esdeveniment que ha aconseguit consolidar-se en el calendari de la ciutat de València durant el primer diumenge del mes de juny.

Amb un recorregut d’uns 5.000 metres plans i amplis on corredors de totes les edats podran gaudir d’un esdeveniment esportiu que preten conjuminar també els valors de Creu Roja.

Solidaritat i Running s’entremesclen en una carrera on la inscripció, des de 6€, i la recaptació serà destinada a projectes de suport a xiquets i xiquetes en dificultat social a València, amb la finalitat de pal·liar la pobresa infantil.

Volem consolidar i créixer quant al nombre de participants, superant les 2.300 inscripcions que vam tenir l’any passat”, ha assenyalat el president de Creu Roja Espanyola a València, Rafael Gandia.

Una carrera que “Marca la diferència”

La inscripció a la V Carrera Solidària Popular ja es pot efectuar a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular i en les oficines de Caixa Popular. La quota és de 6 euros, encara que també es pot formalitzar una inscripció solidària que ascendeix a 8 euros.

Creu Roja anima a tots els ciutadans a inscriure’s en la cita del 4 de juny i recorda que també es disposa de Dorsal Zero per als qui desitgen col·laborar dipositant un donatiu, a través del compte de Caixa Popular 3159-0015-89-2052257926.