La Universitat Catòlica de València vol situar-se en el Parc Científic

L'Ajuntament ha mostrat,satisfacció perquè s'instal·le en el municipio per a continuar amb el seu pla d'expansió.

Universidad Católica de Valencia

L’Ajuntament de Paterna ha mostrat, a través d’un comunicat, la satisfacció perquè la Universitat Catòlica de València (UCV) súbique en el municpi per a continuar amb el seu pla d’expansió. La UCV ha comprat una parcel·la de 25.000 metres quadrats propera al Parc Científic.

“Estem convençuts que la possible instal·lació d’una nova seu d’aquesta universitat en el nostre terme municipal suposarà un impuls important per a la nostra ciutat, convertint-se així en un dels municipis acádèmics de referència de la Comunitat Valenciana”, resa l’escrit emès als mitjans de comunicació pel consistori paternense.

A més, l’Ajuntament valora les converses i reunions mantingudes amb la Universitat Catòlica de València, “on la discreció, serietat i eficiència han imperat sempre, donant com resultat la possible arribada d’aquesta universitat de reconegut prestigi a la nostra ciutat”, assegura.

No obstant açò, especifiquen que “donada aquesta excel·lent relació i coordinació, des del Consistori es vol seguir respectant la política de comunicació de la UCV, per la qual cosa per a detalls concrets de la seua expansió, haurà de ser la pròpia universitat qui decidisca com i quan aportar-los.

Actualment. és l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui porta les negociacions amb les empreses, institucions o entitats que desitgen instal·lar-se en el municipi, ja que ostenta les competències en matèria d’empresa, Universitat i Polígons Industrials.

En la seua opinió, “no és casualitat que una institució com la Universitat Catòlica de València s’haja interessat per Paterna per a la seua expansió. El nostre municipi és un vertader enclavament estratègic, per situació geogràfica, infraestructures i serveis i estarem encantats de poder acollir a una universitat com la UCV “.