La cantant valenciana Charo Giménez ha aconseguit passar a les batalles del programa “La Veu” de Telecinco, però ho ha fet amb magnificència en fer girar les seves cadires als quatre coaches, Malú, Juanes, Manu Carrasco i Pablo López van lluitar per quedar-se amb ella. Finalment Charo, molt emocionada, va triar a Malú, recordant les audicions a Cegues de fa uns anys on no la van seleccionar.

Charo Giménez és una artista habitual de 7 Televalencia, de fet va ser la guanyadora de “Canta amb Abradelo” fa uns anys, també l’hem pogut veure aquest estiu com a jurat i artista convidada al programa “Invictus Xou” amb Quique Peña. També ha visitat en diverses ocasions el magazine vespertí V7 Xou per parlar sobre els seus projectes musicals, fa un any va quedar tercera en el Concurs Internacional de KaraokeMedia World Championship, arribant a quedar entre les millors d’entre 59 països que van participar en el concurs.

Sempre acompanyada per la seva família, la continuïtat i la seva lluita li han donat l’oportunitat de demostrar la seva veu, per a molts té veu potent, de fet en el talent de Telecinco es va atrevir amb la cançó I Am TellingYou de Jennifer Hudson i va sortir triumfadora. Molta sort en la següent fase.