La Federació de Falles d’Especial anuncia l’esperat esdeveniment “Una Festa Per A Tots (més solidària que mai) 2020”. Aquest acte reactivarà l’exercici faller mitjançant la realització d’una infinitat d’activitats. No obstant això, aquesta festa complirà amb les mesures de seguretat necessàries pel Covid-19.

‘Una Festa Per A Tots’ torna renovat. Així doncs, la Federació té la intenció de fer partícips a tots els sectors i àmbits del món faller. Aquest esdeveniment pretén recuperar la il·lusió per la festa fallera.

D’aquesta manera, es realitzarà els dies 25, 26 i 27 de setembre en el Tinglado Nº2 de la Marina de València, sota un estricte i necessari protocol anti-COVID. No obstant això, la Federació de Falles d’Especial donarà a conèixer un programa de festejos innovador i adaptat a les actuals circumstàncies.

La Marina de València, nova ubicació 

La Federació de Falles de la Secció Especial, exposarà aqueix cap de setmana els seus projectes per a les Falles 2020-2021. Després de 6 anys en Nuevo Centro, ‘Una Festa Per A Tots’ es trasllada a la Marina de València.