L’exposició ‘Travelling Bricks’ recorre l’evolució del transport des de Mesopotàmia fins a l’exploració espacial. Un viatge en el temps a través de 120 figures i mig milió de peces de LEGO que des d’est estiu pot realitzar-se en el Museu dels Ciències i que finalitzarà el 21 d’octubre. 

La mostra es completa amb una zona lúdica i interactiva amb 200.000 fitxes de LEGO amb els quals construir, aprendre i jugar. Al llarg del recorregut, els visitants poden observar diferents escenes de la història de la humanitat vinculades als transports.

L’espectacular Titanic compta amb més de 200.000 peces de LEGO, supera els 7 metres de llarg i va ser construït per 4 persones durant tres mesos. Entre les escenes que es recreen, els visitants poden observar peces com la canoa de Pesse (es creu que és el vaixell més antic conegut, fa quasi 10.000 anys), les quàdrigues del Circ Màxim, carruatges, el globus Montgolfier, vaixells mítics en l’exploració, diligències del Llunyà Oest, minifigures de les primeres bicicletes i automòbils, del Zeppelin al Concorde i avions d’exhibició acrobàtica i fins a un coet de 3 metres d’altura.

Tot açò a través d’alguna cosa tan simple com una xicoteta rajola de LEGO i gràcies a la imaginació i perícia dels vint professionals certificats que han dissenyat i construït les 120 impressionants peces que formen esta exposició.