Fomentar la innovació educativa en el sector turístic és un dels principals reptes de l’IMAT 2017. Esta quarta edició del Simposi Internacional d’Innovació en Màrqueting Turístic ha arrancat hui a València gràcies a l’aposta d’ESIC. Experts i professionals de l’àmbit acadèmic, empresarial i institucional s’han reunit amb l’objectiu d’analitzar com ser competitius a partir d’una formació innovadora.

El Balneari Les Arenes ha sigut el lloc escollit per a celebrar esta trobada que ha aconseguit convertir-se en un espai de reflexió i de reconeixement internacional. Gràcies a la gran repercussió d’este simposi i a l’afany d’ESIC per estar en l’avantguarda, personalitats com Hanna Sarakorpi, directora del millor col·legi del món, han assistit a este esdeveniment on s’han donat a conèixer les claus de l’èxit del centre finlandés.

Concretament eixe professional és de l’àmbit turístic i és que estem davant un sector empresarial fonamental que des d’ESIC pretén fomentar-se amb la incorporació d’esta branca entre la seua oferta acadèmica.

Les conclusions que es deriven d’este simposi al llarg de les tres jornades constituiran uns valuosos punts de partida per a connectar universitat i empresa, alhora que es generen noves aplicacions turístiques per a un sector clau en l’economia espanyola.