maje y salva
Maje y Salva.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCVha confirmat íntegrament les condemnes de 22 i 17 anys de presó, respectivament, imposades per l’Audiència Provincial a María Jesús M. C. (Maje) i el seu amant Salvador R. L. (Salva) per l’assassinat de Antonio Navarro, marit de la condemnada.

La resolució desestima així els recursos d’apel·lació interposats per les defenses dels acusats. Va ser el mes de novembre passat quan la secció segona de l’Audiència Provincial va notificar la condemna. Per a ella van aplicar el veredicte d’un jurat popular que va declarar culpable tant a Maje com a Salva pel crim comès el 16 d’agost de 2017 en Patraix.

Els amants han sigut acusats d’un delicte d’assassinat. A pesar que Salva va ser el responsable de les punyalades a Navarro, la condemna de la coneguda com a “vídua negra de Patraix”, és cinc anys superior per l’agreujant de parentiu.

La resolució ha sigut notificada aquest mateix dimecres a les parts. No obstant això, ara podria ser recorreguda davant el Tribunal Suprem.

MAJE VA NEGAR SER UN CRIM PREMEDITAT

Durant el judici, Maje va negar haver planificat el crim i va assegurar que només estava encobrint a Salva. Per contra, l’examante va confessar el pla d’ambos i va assegurar que va ser ella qui li va demanar acabar amb la vida del seu marit.

El jurat popular va creure la versió de Salva. A més, va donar per provada la narració d’aquest declarant que va ser un crim premeditat. Segons van assenyalar, va ser Maje qui va facilitar a Salva tota la informació requerida per a assassinar a Antonio i li va lliurar les claus del garatge per a fer-lo.

>> LA HISTÒRIA REAL DEL CRIM DE PATRAIX <<