Purísima

El col·legi La Purísima Franciscanas de València ha informat a través d’un missatge per xarxes socials de la recuperació de les dos aules a les que s’havia suprimit el concert per al pròxim curs 2017-2018: “El Tribunal Superior de Justícia paralitza l’eliminació del concert de Batxillerat. Guanya l’educació de cor”, han assenyalat des d’este centre escolar situat en l’Avinguda de Les Tres Creus.

Este missatge s’ha produït després de conèixer-se la decisió presa pel TSJCV, els qui ahir anunciaven que se suspenia la supressió de les dos classes de primer de Batxillerat tant de la Purísima com del col·legi Domus de Godella, els qui recuperen el concert de forma cautelar fins que el tribunal decidisca sobre el recurs presentat.

Les dos centres educatius van iniciar la via del contenciós per a impugnar la retallada d’aules concertades per part de la conselleria d’Educació. Encara que al principi es van sol·licitar unes mesures cautelarísimas que es van desestimar, ara el tribunal ha assenyalat “perill per mora processal”.

La Purísima i el Domus se sumen així a altres tres centres més de la Comunitat Valenciana que van aconseguir recuperar els seus concerts el passat mes de maig: Salesianos (Alacant), Dominicos (València) i Mater Dei (Castelló).