tren

Amb motiu de la celebració del Dia dels Centres Històrics que se celebra hui 4 de maig, el tren dels comerciants torna al centre de València. Fins al diumenge, el ferrocarril estarà al servei dels compradors per a recórrer els carrers de la ciutat.

En esta ocasió, l’Associació de Comerciants del Centre Històric de València ha posat en marxa un total de cinc rutes de tren a les quals es podrà accedir presentat el tiquet de compra efectuada en els establiments associats.

El Dia dels Centres Històrics és una iniciativa que es desenvolupa en una trentena de ciutats que formen part de la Confederació Espanyola de Centres històrics. En esta ocasió la cita torna davall el lema “Centres Històrics la Mare de les Ciutats” per a difondre la importància que juga el comerç en el manteniment de la vitalitat , dinamització i preservació.

Mapa orientatiu de les rutes de tren realitzades per Nadal pel centre de València.

Sorteig de 10 bicicletes per comprar al maig

A més de celebrar el Dia dels Centres Històrics, l’Associació de Comerciants ha posat en marxa l’organització d’un sorteig de 10 bicis per a totes les compres que es realitzen durant el mes de maig en els comerços associats.

La manera de participar serà emplenant els bitllets que es facilitaran als clients per les compres efectuades entre l’1 i 31 d’aquest mes en els establiments associats.