El tractament que arrasa a Hollywood per a aconseguir un cos sense greix antiestètic

La tècnica ja està a València i ajuda a eliminar greix, reduir la celulitis i atenuar la flacidez en una sessió d'una hora

cuerpo

Lluir corp no és tasca fàcil per a la majoria, dedicar hores a l’esport i seguir una alimentació sana i equilibrada són dues pràctiques essencials si es vol lluir un cos d’infart. No obstant això, no totes les persones tenen facilitat per a això ni tothom aconsegueix perdre greix i guanyar musculatura a la velocitat que desitjarien per això és ací on entren en joc els tractaments estètics.

La nova moda que ha revolucionat la vida de moltes celebrities del panorama internacional és la remodelació corporal, una tècnica que ajuda a eliminar el greix antiestètic, reduir la celulitis i atenuar la flacidez sense hospitalització i amb anestèsia local en una sessió d’una hora que permet fer vida normal l’endemà.

La remodelació corporal consta de tres fases: en la primera s’utilitza un escàner per a visualitzar les zones que cal tractar i determinar la quantitat de graderia que s’ha d’eliminar; en una segona fase s’utilitza un aparell tecnològic que “bombardeja” els depòsits de greix que ocasionen irregularitats (celulitis) i desproporcions (michelines, cartucheras, etc.) per a desintegrar-los; finalment el greix dissolt s’expulsa gradualment per les vies fisiològiques i per un dispositiu, concloent amb un massatge que serveix per a regularitzar la superfície de la pell.

Segons la web del tractament, el diagnòstic costa 30 euros mentres que la intervenció té un cost que oscil·la entre els 2.000 i 3.500 euros depenent de la complexitat del cas, el nombre de zones a tractar i la quantitat de greix a extraure.

De moment la remodelació corporal no està en tota Espanya encara que València sí que disposa d’este tractament a l’Hospital Quirón, igual que en altres ciutats com Madrid, Barcelona, Sevilla o Zaragoza.

El paraíso del queso en Valencia cuenta con más de 150 variedades de sabor