Un tráiler embiste a un camión a las afueras de Valencia y causa un macroaccidente
Personal del SAMU en una imagen de archivo. / GVA

Dos persones han resultat ferides aquest matí en un aparatós accident de trànsit on han estat implicats un tràiler i un camió. El sinistre ha tingut lloc a primera hora de la jornada en el terme de Silla.

Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, sobre les 07.00 hores ha tingut lloc l’impacte. Pel que sembla, un camió havia hagut de parar en el voral de la A-7, a l’altura del quilòmetre 528, a causa d’una avaria. Poc després, un tràiler que circulava pel carril dret ha envestit al vehicle produint el sinistre.

Fins al lloc de l’accident s’ha traslladat la Guàrdia Civil de Trànsit; una unitat de Servei Vital Bàsic (SVB); una ambulància del Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU). En arribar, els equips sanitaris han atès als conductors, dos homes de 24 i 39 anys que han resultat ferits.

El de major edat ha sigut traslladat pel SAMU a el Hospital La Fe de València amb un politraumatisme. El conductor jove presentava un esquinç cervical i ha sigut evacuat pel SVB a l’Hospital Doctor Peset.

A causa del fort impacte, el camió ha caigut per un desnivell. Gran part de la mercaderia ha eixit comiat quedant escampada per les vies de la A-7.