Carrera Torrent

Amb l’arribada del nou any, el calendari esportiu de la ciutat dóna començament amb la Cursa X Muntanya Serra Perenxisa; una carrera que se celebrarà el pròxim 27 de gener i que té com a recorregut els vessants i senderes de la mateixa Serra. El tret d’eixida tindrà lloc en el càmping La Piràmide, i les persones participants poden inscriure’s en dues modalitats: una llarga i una altra més curta. A més, es divideix en categories en funció de les edats: cadet, absoluta, veterana, màster i Mes60.

La primera modalitat començarà a les 9 h i té una distància de 21 quilòmetres i un desnivell de 1.000 metres. Per part seua, la segona carrera, que donarà inici a les 10 h, té una distància 12 quilòmetres i un desnivell de 350 metres.

Per a facilitar el coneixement del recorregut, així com també animar als corredors a realitzar aquesta prova, es realitzarà un entrenament el diumenge 20 de gener amb eixida a les 9.00 a la porta del càmping La Piràmide. En l’entrenament s’organitzaran dos grups per a córrer en les dues modalitats que té la competició.