TorreTorrent

Torrent continua immers en el 770 aniversari de la Carta de Poblament. El programa del cap de setmana s’inicia amb l’espectacle Noves il·lusions amb el folklore, de la mà del Grup de Ball de Torrent. El divendres a les 20 h als peus de la Torre.

D’igual manera, emmarcat en la programació Carta de Poblament, el dissabte tindrà lloc el XXVIII Concurs d’Indumentària valenciana, organitzat per la falla la Cotxera. Un certamen que acull el Antic Mercat el dissabte a les 17 h i que compta amb diverses modalitats, una infantil i una altra femenina i masculina.

Igualment, durant tot el cap de setmana, la Torre romandrà amb les portes obertes perquè els torrentinos i torrentinas, així com veïns i veïnes d’altres localitats, puguen conèixer tota la història d’aquest emblemàtic monument. Com a novetat durant aquesta setmana del 770 aniversari, els visitants poden consultar el facsímil de la Carta de Poblament i llibres amb imatges i documents històrics de la ciutat. L’horari és el divendres i el dissabte de 10 a 13 h i de 18 a 21 h, i el diumenge de 10 a 13 h.