Hort de Trénor

La restauració del complex de la capella del Hort de Trénor i les millores i l’ampliació de l’espai expositiu de la Torre seran possibles després d’una injecció de més de 350.000 € procedents de fons europeus FEDER a través de la Generalitat. El regidor de Recursos Econòmics i Modernització, Andrés Campos, va participar ahir al costat d’altres alcaldes de la província de València, en la signatura del conveni amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que permetrà escometre actuacions -finançades al 50% amb aquests fons de desenvolupament europeus- en aquests dos BIC de la ciutat.

Intervencions a la Torre

El projecte de musealització contempla, entre altres accions, l’organització de l’espai expositiu (descripció de materials i continguts, redacció d’informació, suports audiovisuals, etc.), la creació de continguts i recursos multimèdia, el disseny de recursos publicitaris i de materials didàctics. D’altra banda, també estan previstes actuacions que inclouen la reparació dels canalons de la coberta i de les xarxes anticoloms.

Capella de L’Hort de Trénor i edificis principal i complementari

Es restauraran els elements propis que conformen l’espai de la capella: elements ornamentals, acabats interiors, reposicions de motlures, acabats exteriors amb cornises, estucats d’algeps o calç, fusteries de fusta. També se substituirà la instal·lació elèctrica.