Sushi Set sashimi and sushi rolls on black stone slate

Hui 18 de juny se celebra el Dia Internacional del Sushi. A pesar que no ser una data reconeguda per les Nacions Unides, tots els amants del preuat plat japonés, pero també d´origen noruec,  celebren aquest 18 de juny el Dia Internacional del Sushi i que millor manera de celebrar-lo que gaudint del menjar que ja s’ha fet un buit a la nostra ciutat.

És per això que si vols gaudir d’aquesta delícia japonesa,i celebrar el dia menjant sushi, et recomanem els cinc restaurants de València que mai fallen.

 Nozomi Sushi Bar (Carrer Pedro III el Grande, 11B)

Aquest restaurant de la zona de Abastos pertany a dos espanyols apassionats per la cultura japonesa. En 2015 van decidir obrir aquest local per a compartir les seues habilitats culinàries. En Nozomi tenen carta variada de plats tradicionals japonesos, a més de la menú degustació Omakase. Aquest últim és una delícia ja que inclou des d’un tartar, tempura o sashimi i peces de maki sushi o nigiri.

 Kamon  (Carrer Conde Altea, 42)

La paraula Kamon és la fusió de les paraules Casa Familiar i Símbol, un concepte molt arrelat al Japó i que es va expandir pel país durant el període feudal. Així doncs aquest restaurant no et deixarà indiferent perquè podràs veure dissenys estilitzats de flors, ocells, plantes o fenòmens de la naturalesa. Una picada d’ullet a Itàlia, Espanya i el Japó que es pot veure en cadascun dels seus plats.

Aoyama  (Carrer Joaquin Costa, 3)

Especialistes en sushi i en sashimi, aquest restaurant disposa d’un bufet lliure a la carta on poder triar entre més de 50 plats. Compten amb dos menús entre els quals destaquen els seus Okonomiyaki, Tekamaki i Shakemaki i estan conscienciats amb el desaprofitament de menjar, per la qual cosa si retiren algun plat ple s’incrementa en 2 euros en final de la carta.

Kaori Ruzafa  (Carrer de Carles Cervera, 8, Bajo Derecha)

Es defineix com el Unusual Japanese Restaurant en el qual naix la fusió dels viatges, la terra i el cor del seu creador Alberto González. Aquest restaurant situat en el cor de Russafa presenta uns plats molt acolorits i cridaners, entre els quals sobreïx els seus Usuzukuri d’orada, Uramakis de Kani o llagost.

The Sushi Room Fusion Bar (Carrer Literato Azorín, 25).

Inspirat al país nipó, vibra amb la seua cartelleria lluminosa de finals de segle trencant amb l’antiga llamborda japonesa, la qual cosa crida molt l’atenció. Destaca per unes creacions molt elaborades com el Roll Acevichat, el Futomaki i el HossoMaki.