L’hamburguesa és, sens dubte, un dels productes gastronòmics favorits en el món sencer, i encara que el seu origen és una cosa incerta, el seu nom, se li atribueix a la ciutat d’Hamburg (Alemanya) ja que els immigrants alemanys a la fi del segle XIX van introduir als Estats Units el seu “filet estatunidenc a l’estil Hamburg”.

De boví, de pollastre, de cérvol, de vedella, amb pa cristall, pa de sègol, a la graella, a la planxa, amb beicon, amb formatge, ceba, encisam, tomaca… les varietats són infinites i hi ha per a tots els gustos.

Siga com siga, si eres dels quals gaudeix d’aquest manjar, 7 Televalencia et proposa cinc dels millors restaurants i hamburgueseries a València on gaudir de les desitjades hamburgueses:

Lamburguesa (Carrer d’Alejandra Soler, 10; Carrer de Vicent Sancho Tello, 2, Carrer de Sant Vicent Màrtir, 207,Plaça de Sant Vicent Ferrer, 34)

Amb 8 restaurants repartits entre la ciutat de València i els seus voltants. Lamburguesa ofereix hamburgueses elaborades diàriament amb les peces més sucoses de boví major nacional, amb un sabor inconfusible i una grandària de 200gr. 

Goiko Grill (Martínez Cubells 4, Avda.Aragón 26, Paz 9, Avenida de Francia)

Carn de vaca espanyola, honesta, natural, fresca i picada diàriament una sola vegada, Pa artesà i daurat just abans de servir, creïlles 100% espanyoles, llavades, tallades, calfades, fregides i acaronades en cada Goiko diàriament, és la carta de presentació de Goiko Grill que ofereix hamburgueses de tota mena en els seus quatre restaurants repartits a València.

Blue Frog (Plaça de l’Ajuntament, 2)

Si t’agrada el menjar americà de sempre, però amb receptes més actuals i amb tocs d’inspiració internacional, el restaurant Blue Frog ofereix 12 tipus d’hamburgueses delicioses que no has de perdre’t.

Mediterránea de Hamburguesas (Carrer de Sueca, 45)

Mediterránea de Hamburguesas va ser el primer local de València a servir hamburgueses Gurmet, fetes artesanalment, amb carn de bou provinent de la Vall del Esla, dignificant l’hamburguesa i amb toc mediterrani, amb diferents tipus de pa: Mediterrani (Tipus xapata); Americà amb llavors de roselles; Coca Valenciana (tipus focaccia);i sense gluten.

Burguer Beer (Carrer de Sueca,30 y C/Luis Bolinches,9)

Burguers de vedella,de pollastre i de corder, amb salses casolanes, elaborades amb ingredients de primera qualitat i el pa, de forn tradicional, hamburgueses sucoses, de les “que regalimen” i que no has de deixar de provar, només en Burguer Beer les trobaràs.