Toni Cantó dice adiós a Les Corts y anuncia su regreso a televisión
El hasta ahora portavoz de Ciudadanos en las Cortes Valencianas y coordinador autonómico del partido en esa comunidad, Toni Cantó, en las Cortes, un día después de anunciar su retirada de la política - Jorge Gil - Europa Press

L’exdirigente de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, Toni Cantós’ha acomiadat hui de les Corts ValencianesCantó ha deixat els seus càrrecs en el partit, ha renunciat a la seua acta de diputat i ha abandonat la política. “La política ja no m’il·lusiona, he de començar a veure què faig amb la meua vida”, ha assenyalat.

El fins ara líder de la formació taronja en l’autonomia ha signat la seua renúncia com a diputat. Durant la seua compareixença ha recalcat que no ha rebut cap proposta del Partit Popular. El seu objectiu és reprendre la seua carrera com a actor on ha admès tenir ja ofertes de dos productores.

“El que vam veure ahir en l’Executiva és política viejuna, la de com la gent es caragola a un lloc i no pren cap responsabilitat. és la política que no m’agrada”, ha confessat. “Anava predisposat a trobar-me amb Ciutadans: un equip de gent professional que té vida fora de la política i no té por a assumir responsabilitats, però em vaig trobar amb una altra cosa que no reconec”.

Cantó ha assegurat que durant l’Executiva amb Inés Arrimadas no es va parlar de qui va prendre la decisió sobre la moció de censura de Múrcia. Ha assegurat que la situació de va decebre i ha viscut un desencantament amb la política. Malgrat això, Cantó ha avançat que no descarta seguir com a militant. “Continue creient en el partit, però no en qui el dirigeix”, ha declarat.

“Hui em quede en atur. No tinc sou i no acceptaré lliçons dels qui s’apoltronen i s’agarren al seu sou. Sóc un home lliure i faré el que em done la gana”, ha sentenciat.

CANTÓ APOSTA PEL FRONT PP-CS

Toni Cantó ha tornat a reafirmar-se en la idea d’una unió de PP i CS per a les eleccions del 4 de maig. L’exdiputat considera que és l'”única possibilitat” que Ciutadans seguisca en la política nacional.

Cantó ha declarat que anar per lliure als comicis de Madrid serà “la mort definitiva i l’últim colp” del partit. A més, també augura un resultat “desastrós” si Ignacio Aguado, exvicepresidente de la Comunitat de Madrid, va com a cap de llista. “Avui hi havia enquestes que preveien resultats molt tristes”, ha remarcat.