tomatina
La Tomatina de Bunyol que es realitzarà dimecres que ve 29 d’agost, destaca no solament per ser més tecnològica que mai, sinó a més pel compromís en la lluita contra la violència de gènere, i el gaudir dels bunyolers que aquest any han incrementat la seua presència.

Enguany com a novetat, tal com ha explicat el regidor de la Tomatina, Rafael Pérez engeguen un punt violeta, on representants del Moviment Dones Democràtiques de Bunyol juntament amb voluntàries, serviran d’enllaç entre les persones que hagen patit una agressió i els cossos de seguretat i seguretat privada. Totes elles que acompanyaran a la víctima en tot moment, aniran identificades amb una samarreta habitada especial.

La Tomatina es mostra més tecnològica que mai, no solament a través de la seua imatge corporativa tipus arcade, sinó també perquè per primera vegada engega una app cridada “Tomatina&Go”. 

El director de màrqueting de Play&Go Experience, Gerson Beltrán, ha explicat que l’app convida a recórrer Bunyol per a conèixer-ho i aconseguir premis, a més serveix també d’eina informativa sobre els serveis de l’Ajuntament i de la ubicació d’emplaçaments destacats com la Policia Local, facilitar una agenda sobre les festes de Bunyol i els esdeveniments destacats del municipi.

L’app Tomatina&Go es pot descarregar de manera gratuïta en: http://hyperurl.co/playgotomatina

Tomatina
Així mateix, l’edil de la Tomatina ha explicat que hi haurà més de 700 efectius vetlant per la seguretat de la festa entre Protecció Civil, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Policia Autonòmica, Policia Local, Seguretat Privada i voluntaris. De fet, es comptarà amb un helicòpter, un hospital de campanya, 12 ambulàncies (6 de les quals són Samur) i càmeres en enclavaments destacats, entre altres dispositius.

L’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, s’ha referit a la Tomatina infantil, que enguany comptarà amb 8.000 quilos de tomaques, com a focus d’atracció respecte a la resta de les festes de Bunyol i els enclavaments turístics del municipi, i d’altra banda, per a retornar-li la festa al poble.

La venda d’entrades continua oberta tant en la web oficial

http://latomatina.info com l’Ajuntament o en les taquilles el propi dia 29 d’agost.