tivoli burjassot

La guanyadora del Globo d’Or 2019 a la millor pel·lícula d’animació, “Spiderman. Un nuebo universo”, arribarà al cinema Tívoli de Burjassot el cap de setmana de l’11 i el 13 de gener. I ho farà juntament amb la comèdia romàntica espanyola “Mi amor perdido”, que protagonitzen Dani Rovira i Michelle Jenner.

Produïda per Sony Pictures Animation en associació amb Marvel Entertainment, la pel·lícula “Spiderman. Un nuevo universo” ha sigut definida per la crítica com un “prodigio de la animación” i com “un dels millors films superheróicos que ha generat Hollywood des que s’iniciara el boom de les màscares i el spandex”. En aquesta nova pel·lícula sobre el popular superheroi, els espectadors coneixeran a Milers Morals, un jove que adquireix superpoderes després de ser picat per una aranya i que, des de llavors, es dedica a portar una doble vida en la qual compagina la seua rutina d’adolescent en l’institut amb patrullar la ciutat i perseguir als vilans. Per sort, per a aprendre els inconvenients de l’ofici, comptarà amb un gran mestre: el mateix Peter Parker. Junts hauran de fer equip amb els Home Aranya de diferents universos per a poder frenar a un perill que amenaça amb acabar amb la realitat tal com es coneix fins al moment. La pel·lícula, recomanada per a persones a partir de 10 anys, es podrà veure en el Tívoli el divendres 11 de gener a les 19h i el diumenge 13 de gener, a les 16:30h.

Les noves aventures de l’Home Aranya arriben a Burjassot acompanyades d’una altra pel·lícula recentment estrenada. Es tracta de “Miamor perdut”, les projeccions del qual en el Tívoli seran el divendres 11 de gener, a les 22:30h i el diumenge 13 de gener, a les 19:30h. Dani Rovira i Michelle Jenner protagonitzen aquesta cinta dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, responsable de la saga “Vuit cognoms…”. La pel·lícula, comèdia urbana i romàntica, presenta a Mario i Olivia, una parella d’excèntrics enamorats. Un bon dia, Mario i Olivia decideixen adoptar un gat de carrer al que parlen en valencià i que només atén si li criden ‘Miamor’. Una tard, en plantejar-se que tota relació s’acaba, acaben trencant. Durant la gran brega, el gat s’escapa i desapareix, igual l’amor que els unia. Olivia llavors ho donarà per mort, a l’amor i al gat, mentre que Mario ho manté amb vida d’amagat. Així, l’amor d’aquesta parella romandrà viu i mort al mateix temps. I en la guerra que es declara entre tots dos tot pot valdre. És una pel·lícula no recomanada a menors de 12 anys.

El cap de setmana del 18 i el 20 de gener, els espectadors i espectadores de totes les edats tindran quatre ocasions per a acudir al Tívoli a gaudir amb “El retorno de Mary Poppins”.

Els dissabtes de gener i febrer no hi haurà programació de cinema els dissabtes, ja que el Tívoli es trobarà albergant les presentacions de les diferents comissions falleres de Burjassot.