Tiroteo en el metro de Nueva York: varios heridos y artefactos sin detonar
Policías de Nueva York patrullan en las proximidades de la estación de metro de Sunset Park momentos después del ataque. / BRENDAN MCDERMID (REUTERS)

Un tiroteig en una estació del metro de Nova York ha deixat almenys 13 ferits aquest matí. L’atac ha ocorregut en plena hora punta a les 08:30h. (14:30h. a Espanya), en la parada Sunset Park del districte de Brooklyn.

Segons ha informat la Policia de Nova York, a més dels tirs s’hauria detonat una bomba de gas. També s’ha comunicat la troballa de diversos artefactes explosius que no haurien arribat a explotar.

Les forces de seguretat han acordonat tota la zona del carrer 36 amb un ampli dispositiu. Aquests també han suspès el servei de trens de les línies D, N i R a Brooklyn i d’algunes estacions a Manhattan. A més, els col·legis del barri han cancel·lat les classes i tancat les seues portes després de conèixer-se el succeït.

De moment es parla de 13 ferits, cinc d’ells per impacte de bala, encara que la xifra encara podria canviar. Ara la policia treballa a trobar al presumpte autor de l’atac. Segons les descripcions,  es tractaria d’un home de 1,70 metres d’altura i 80 quilos de pes. Aquest porta una màscara antigàs i un jupetí taronja propi de la construcció.

L’ATAC DEL METRE DE NOVA YORK EN IMATGES