REBAJAS-rebaixes
Descuentos de hasta el 50% en el Valencia Shopening Night & Day.

Les botigues i centres comercials obrin hui les seues portes malgrat la festivitat local de Sant Vicent Màrtir. Així, la festa del patró de València no suposa un impediment per als comerços després de l’aprovació del Consell Local de Comerç.

Aquesta decisió, que es va realitzar la vesprada del dimarts, es va consensuar a través d’una reunió telemàtica. En aquesta conferència van participar representants de la patronal, sindicats, associacions de comerciants, associació de consumidors i partits polítics.

Així, després de finalitzar la reunió, la decisió va ser traslladada a la Generalitat Valenciana. Per tant, València obri hui els seus comerços encara que amb horaris comercials més reduïts en la majoria de les superfícies.

Amb aquesta modificació, es trasllada el tancament al 10 d’abril, el primer diumenge que estava previst la reobertura comercial. No obstant això, alguns apostaven per ajornar aquest tancament al 15 d’agost. La proposta va ser elegida a votació i va concloure amb un resultat de 19 vots a favor (sindicats), tres en contra (Anged, centres comercials i Va unir Gremial) i tres abstencions (dues del PP i una de Mercavalència), segons fonts municipals publicades a Las Provincias.

Respecte als mercats municipals, els que sí han sol·licitat obrir aquest dissabte són els de TorrefielCastella, Cabanyal i Rojas Clemente. Així, els veïns de València poden compaginar hui l’eixir de compres per a aprofitar les rebaixes d’hivern amb les celebracions religioses en honor al seu patró.

Des de Confecomerç, empresa presidida per Rafael Torres, van explicar que és una bona decisió obrir aquest dissabte degut a la campanya de rebaixes. A més, també van comentar que la campanya de Nadal no ha sigut tan beneficiosa a causa de la pandèmia. Així, van destacar que no es pot tancar els dies comercialment més atractius.

EL CORTE INGLÉS MODIFICARÀ EL SEU HORARI HABITUAL A VALÈNCIA

D’altra banda, els centres de El Corte Inglés de la ciutat de València han modificat els seus horaris per a la festivitat de Sant Vicent Màrtir. Així, aquests centres obrin hui les seues portes d’11.00 a 21.00 hores. Amb aquest horari especial, garanteixen el servei en aquest cap de setmana que acumulava dos festius seguits.

Des de dilluns passat, el Corte Inglés es troba en les seues segones rebaixes amb més descomptes. És a dir, nous preus i majors descomptes als productes ja rebaixats.

Fins al 30 de gener, la companyia ofereix un 20% de descompte addicional. En l’oferta comercial, destaquen articles de moda, accessoris, sabateria i llenceria. A més, inclouen productes per a tots els pressupostos.

FESTIUS D’OBERTURA A VALÈNCIA

El primer festiu que els comerços reobriran les portes serà el 14 d’abril, en Dijous Sant. En el mateix mes també s’obrirà per Divendres Sant (15); Diumenge de Resurrecció (17); i el diumenge 24, vespra de Sant Vicent.

Durant el mes de maig es tornaran a tancar les portes per a reobrir el diumenge 19 de juny. A partir de llavors els comerços podran obrir tots els diumenges i festius fins al 8 de gener de 2023.

Les dates excepcionals de tancament seran el 9 d’octubre (Dia de la Comunitat Valenciana); 25 de desembre (Nadal); 1 de gener (Any Nou) i 6 de gener (Dia de Reyes).