Quan una persona valenciana diu que fa “dia de falles” és que el bon oratge ha arribat. Unes falles poden estar marcades pel vent o la pluja, però sembla que no serà així en la setmana de Falles 2020. Encara que AEMET encara no ha anunciat la previsió per a la setmana que ve, no hi ha risc de pluja.

A priori, la setmana del 15 al 19 de març estarà marcada pel sol i temperatures agradables. En principi, hi haurà 20 graus de màxima al migdia. S’esperen mínimes entorn dels 10 graus, sobretot a primera hora del matí, segons eltiempo.es.

En principi no hi haurà pluges en la setmana gran de València. No obstant això, el dimecres 18 marca un 70% de probabilitats de precipitacions al migdia. També el portal assenyala que hi haurà alguns núvols durant tot el dia. Quant al vent, es preveu que hi haja ratxes entre els 10 i els 14 quilòmetres per hora. De moment, sembla que els “dies de falles” compleixen amb el promès.

Unes festes marcades pel coronavirus

De moment no es cancel·len les Falles 2020. Aquest és el missatge que han transmès les institucions valencianes des que l’alerta pel coronavirus no deixara de créixer. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galianaha llançat un missatge de tranquil·litat i recomana no fer cas als bulos.

Per part seua, l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha dit que “no hi ha nous elements que facen augmentar els nivells d’alerta”. No obstant això, també ha indicat que seguiran les directrius de les autoritats sanitàries.