El cel de la Comunitat Valenciana estarà aquest divendres nuvolós a primeres hores, però després s’obriran clars i durant el dissabte i diumenge predominarà el cel poc nuvolós o buidat i les temperatures experimentaran un ascens, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

El divendres predominarà el cel poc nuvolós amb probables precipitacions en el sud de València i nord d’Alacant, sense descartar-se a primeres hores en la resta, encara que durant la segona meitat del dia tendiran a remetre i a obrir-se clars.

En els litorals de València i Alacant, el vent serà del nord-est moderat tendint a amainar; i en la resta, variable fluix amb predomini de la component nord.

Les temperatures mínimes experimentaran un descens en la meitat nord i a penes variaran o pujaran en la resta; i les màximes, en ascens a Castelló i amb pocs canvis en la resta.

El dissabte s’espera que el cel estiga poc nuvolós o buidat, amb probables boires matinals a l’interior, el vent serà variable fluix i les temperatures mínimes a penes variaran o baixaran lleugerament i la màximes pujaran.

El diumenge, el cel estarà poc nuvolós o buidat durant la primera meitat del dia, tendint a intervals nuvolosos de tipus mitjà i alt a la vesprada, el vent serà de component oest fluix a moderat i les temperatures pujaran.