El cel de la Comunitat Valenciana estarà el dimecres buidat o poc nuvolós, tendint a partir de la vesprada a intervals nuvolosos en el litoral, les temperatures mínimes pujaran, les màximes a penes variaran i es produiran gelades febles en punts de l’interior.

El vent serà variable fluix tendint a la vesprada a component aquest, amb intervals de nord-est moderat en els litorals de València i d’Alacant, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per a aquest dimarts predominarà el cel buidat, amb intervals de núvols baixos i boires al matí en el litoral i possibles bancs de boira en zones de l’interior, el vent serà variable fluix, les temperatures no experimentaran canvis significatius i es produiran gelades febles en punts de l’interior.

Baixada de les mínimes esta matinada

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 6 i 15 graus
València 5 i 14 graus
Alacant 4 i 16 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada han baixat lleugerament a les províncies de Castelló i Valenica i han pujat de forma lleugera en la d’Alacant, segons Aemet.

A la província de Castelló s’ha mesurat 1 grau a Sogorb, 2 a Castellfort i 4 a Vinaròs; i en la de València s’han registrat 3 graus sota zero a Utiel, 1 a Manises, 3 a Xàtiva i a Polinyà del Xúquer i 4 a Oliva.

A les comarques del sud, els termòmetres han arribat a un grau sota zero al Pinós, 4 a Xàbia i 5 a Rojals i en la pedania il·licitana de l’Altet.