El sol serà el protagonista en el dia dels Reis Mags

El primer cap de setmana de 2020 arranca aquest divendres amb una lleugera pujada de les temperatures màximes que no es mantindran en les pròximes jornades

Aquest dissabte hi haurà cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos matinals en el nord de Castelló, mínimes amb pocs canvis i màximes en descens, gelades febles a l’interior de València i interior de Castelló i vent del nord-oest moderat amb intervals de fort al matí, que canviarà a variable fluix.

L’endemà, el diumenge, seguirà el mateix cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos al final, temperatures sense canvis importants, excepte ascensos de les màximes a l’interior de Castelló i amb gelades febles en punts de l’interior de València i vent variable fluix.

Els Reis Mags portaran en el festiu del dilluns 6 un dia assolellat i sense variació de temperatures. En aquesta jornada de dilluns s’espera predomini de cel poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos matinals, temperatures sense canvis importants i vent que sopplará variable fluix.