“The Hole Zero”, la nova producció de la saga “The Hole”, arribarà el pròxim 16 de febrer al Teatre Olympia de València amb un xou “més que explosiu”, amb funcions dinàmiques i una mescla de teatre, cabaret, burlesque i circ, perquè la gent es submergisca en el forat i no vulga eixir.

Després de conquistar a més d’un milió i mitjà d’espectadors en The Hole i The Hole 2, en esta ocasió els seus creadors s’atreveixen a explicar-nos com va començar tot. I ho fan convidant-nos a descobrir l’origen d’aquest univers amb un espectacle inspirat en les festes disc de finals dels 70 i principis dels 80, amb una mescla de circ, música i humor des d’una perspectiva molt diferent als seus anteriors xous.

El xou barreja circ, cabaret, música i humor d’una forma molt diferent als anteriors espectacles: Deixa a un costat el cabaret europeu i la revista espanyola per a inspirar-se en les festes disc de Studio 54 de Nova York on va nàixer la febre de la música disc i el despertar sexual a Estats Units.

No és necessari que hages vist The Hole ni The Hole 2 per a gaudir de The Hole Zero, la diversió està assegurada, perquè abans d’entrar en el Forat, algú va haver d’obrir-ho.