toros

Amb motiu de la Fira de Falles, Canal 7 TeleValencia ha inclòs en la seua programació quatre programes amb format de debat, anàlisi i opinió per a desglossar l’actualitat taurina de la primera gran fira de la temporada.

Dirigits pel periodista Salvador Ferrer, el programa s’emetrà amb entrada lliure fins a cobrir l’aforament en el Saló Sorolla, situat en la cinquena planta de l’Ateneu Mercantil de València.

Luis Francisco Esplá, Diego Urdiales, Emilio de Justo, Roman o Toñete seran alguns dels protagonistes que desfilaran davant les càmeres de Canal 7 TeleValencia en aquests programes especials. Toni Gaspar, president de la Diputació de València, Nacho Lloret, gerent de la Plaça de Bous de València, Toni Gázquez, director del Centre d’Assumptes Taurins de la institució provincial, o Carmen de Rosa, presidenta de l’Ateneu, formaran part de l’elenc de protagonistes.

Hui dijous, a partir de les 20 hores, estan com a convidats el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana, José María Ángel, la torero i comentarista de Movistar Bous, Cristina Sánchez, Jesús Ibáñez, economista i autor de l’estudi sobre l’impacte del bou al carrer que va elaborar la Universitat de València, i Vicente Nogueroles, president de la Federació de Bous al carrer.

Aquests programes amb format de tertúlia tindran lloc res més concloure el festeig vespertí dels dies dijous 14, divendres 15, dissabte 16 i dilluns 18 de març.

València abre chiqueros a la Feria de Fallas 2019

València ya tiene carteles para la Feria de Fallas 2019