La teràpia amb cavalls ajuda desenes de xiquets valencians

L'Associació de Teràpia amb Cavalls i la Policia Local presenten un calendari solidari per a ajudar famílies necessitades a continuar amb el programa.

(Pablo Viñado).- Arribem al Club Eqüestre de València per a aprendre tot el possible sobre APTC, l’associació valenciana que implementa el joc amb cavalls en la intervenció terapèutica de persones amb diversitat funcional.

Els beneficis terapèutics d’emprar cavalls són nombrosos. El pacient es troba més relaxat, i per tant el terapeuta pot reunir dades sobre el seu comportament amb molta més facilitat.

Una de les novetats que presenta APTC (Associació de Professionals de Teràpies amb Cavalls) és el seu calendari benèfic, que enguany compta amb la col·laboració de la Policia Local de València.

Els exemplars es podran comprar en qualsevol centre comercial El Corte Inglés de València per un preu de 8 euros. Esta recaptació es lliurarà, íntegrament, a l’associació APTC que la destinarà a ajudar les famílies més necessitades a continuar amb les teràpies a través de la concessió de beques. L’any passat amb els beneficis de la venda es van concedir 15 beques per a intervencions terapèutiques.

Los consejos de la coach Raquel Casasús para estar mejor en la vida