Només falten dos dies per al cara a cara entre Puig i García. El President de la Generalitat i l’alcalde de Burjassot s’enfrontaran per primera vegada el dimecres en un debat de 80 minuts de duració per a lluitar per la secretaria general del PSPV en el que serà un clar duel entre “susanistas” i “sanchistas”.

Este cara a cara que comptarà amb la presidenta de la Unió de Periodistes, Noa de la Torre, com a moderadora estarà estructurat en quatre blocs de deu minuts cadascun.

Tant Ximo Puig com Rafa García debatran sobre els reptes de la socialdemocracia i les polítiques socials, sense oblidar una part centrada en l’economia i exposar les seues idees sobre federalisme i valencianisme.

En cadascun dels blocs els candidats comptaran amb dos torns de rèplica però no serà fins a l’últim quan Puig i García puguen explicar el model de partit que plantegen. Este serà un moment crucial de la trobada i és que els periodistes assistents podran sotmetre a preguntes als candidats davall la moderació de De la Torre.

Després d’este debat i amb la campanya per la secretaria general vent en popa, el diumenge que ve els militants socialistes tindran una cita amb les urnes del partit per a votar pel candidat que es posarà al capdavant de la secretaria general cara a les pròximes eleccions autonòmiques de 2019.