La Copa Davis es juga a casa i en concret ho farà en la Plaça de Bous de València. Un espai acostumat a un altre tipus de terra batuda que des d’aquest divendres serà completament diferent, adaptada al tennis i a les necessitats de l’equip espanyol.

Serà del 6 al 8 d’abril quan els tennistes de la selecció espanyola s’enfrontaran al grup alemany en la fase eliminatòria dels quarts de final. Durant eixos tres dies València es convertirà en la meca del tennis, una notícia que les Administracions han rebut amb satisfacció.

En la visita guiada per la plaça de bous, el president de la Diputació no ha dubtat a mostrar el seu desig de que jugue Rafa Nadal. L’objectiu és atraure a tots els afeccionats del tennis i mostrar al món un edifici tan emblemàtic de la ciutat com és la Plaça de Bous.

Davis

A més de la pista de joc, la Plaça de Bous també albergarà una zona Hospitality així com vestuaris per als tennistes.

La previsió és que els jugadors alemanys arriben a València l’1 d’abril, un dia abans que l’equip espanyol. Els dos conjunts entrenaran tant en la Plaça de Bous com en la Federació de Tennis per a ultimar totes les jugades que mostraran en el duel de la Copa Davis.