L’estabilitat serà la característica d’aquesta setmana, segons indica l’Agència Estatal de Meteorologia no s’esperen precipitacions en el nostre territori en cap de les jornades.

El cel de la Comunitat Valenciana estarà el dimecres poc nuvolós, el vent serà de l’oest fluix a moderat, les temperatures mínimes a penes variaran i les màximes baixaran, especialment a Castelló.

Un mes de novembre molt atípic

Estem vivint un mes de novembre de contrastos que sobreïxen de les temperatures habituals en aquests dies. Aquest mes va començar amb temperatures quasi estiuenques i s’acomiadarà, segons les previsions d’AEMET, també amb un ambient molt suau.

Però no tot han sigut dies de temperatures agradables, durant aquest mes hem registrat setmanes hivernals, amb temperatures molt fredes que van arribar molt primerenc enguany. En els gràfics adjunts es poden observar les temperatures màximes i mínimes observades i previstes a València per a aquest mes de novembre.

Respecte a les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:
Castelló 11 i 23 graus
València 14 i 23 graus
Alacant 13 i 23 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada han patit un lleuger ascens generalitzat, que ha sigut moderat a Utiel, on han pujat 4 graus. A la província de Castelló s’han mesurat 7 graus a Castellfort i Sogorb; en la de València, 10 graus a Utiel, 11 a Manises i Xàtiva, i 14 a Polinyà del Xúquer i Oliva. A les comarques del sud, els termòmetres han arribat als 11 graus a Xàbia, el Pinós i la pedania il·licitana de l’Altet, i 13 a Rojals.