L’interior nord de la província de Castelló està aquest dilluns en avís nivell màxim groc per fortes ratxes de vent, que poden aconseguir els 80 quilòmetres per hora, segons ha avançat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). L’avís estarà actiu a partir de les 17 hores d’aquest dilluns i continuarà en vigor fins a les 6 hores de la matinada del dimarts, a causa d’un vent del nord-oest.

Aquest dimarts ja serà la primera jornada de temperatures hivernals després de dies primaverals, experimentarem un descens del mercuri de de 5 i 10 graus respecte a les màximes del dilluns. El dimarts s’espera cel nuvolós amb precipitacions febles i disperses, més probables en el centre de la Comunitat. En aquesta jornada les temperatures mínimes estaran en ascens en el litoral nord i descens en la resta del territori; màximes en descens, notable en punts de l’interior.

El vent continuarà sent protagonista en el nord de Castelló, serà del nord-oest moderat amainant a variable fluix; en el litoral d’Alacant, vent del nord-est fluix a moderat; en la resta, vent amb predomini de component aquest fluix.Per al dimecres l’avís de pluges continuarà actiu en el centre i sud de la Comunitat Valenciana on el cel cobert serà el protagonista, en la resta del territori començaran a retirar-se els núvols. Les temperatures hivernals es mantindran en aquesta jornada encara que duraran poc ja que, a partir del dijous, arribarà el sol acompanyat d’un augment de les temperatures. Les boires, al matí, ens continuaran acompanyant a les valls i planes interiors.