Previsió dimecres 16 Maig

El dimecres predominaran els cels buidats pràcticament en tota la Comunitat. Els matins continuaràn fresques a primera hora encara que pujaran entre 2 i 3 graus pel que fa a la jornada del Dimarts.

Els termòmetres se situaran entre els 9º de Requena i els 14º en les tres capitals.

A la vesprada augmentarà la nuvolositat en zones de muntanya, sense descartar algun ruixat aïllat ocasionalment acompanyat de tempesta a l’interior de Castelló. En les hores centrals del dia veurem pujar els termòmetres que se situaran entorn als 23º en tota la Comunitat. En zones de l’interior com Oriola arribaran fins als 25º.

Previsió pròxims dies

La jornada del dijous 17 serà molt similar. Veurem lluir el Sol en totes les províncies. A la vesprada nuvolositat a l’interior de València i Alacant però sense risc de precipitacions. Les temperatures sense canvis. Màximes entre 23 i 25º i les mínimes oscil·laran entre els 10 i els 14º

De cara a la jornada del divendres 18 ens espera un dia més inestable Cels amb núvols i clars al matí en tota la Comunitat. La nuvolositat anirà en augment deixant precipitacions locals en punts de l’interior de València. Malgrat la nuvolositat les temperatures mínimes pujaran entre 1 i 2º i no baixaran dels 11º de mitjana Les temperatures màximes no variaran. Se situaran entre els 21º i 23º.

Per al dissabte seguirem amb cels ennuvolats i de nou risc de precipitacions a Castelló i interior de la província de València. Pujaran les mínimes en tota la Comunitat situant-se entre els 14º de mitjana. Les màximes sense canvis.

Hui acabem L´Oratge parlant d’un dels mecanismes més importants en la formació d’un núvol. És l’efecte dels fronts, que són la frontera entre dos masses d’aire de distintes característiques. Quan estes masses xoquen es produeix un ascens de la de menor densitat, que és la més càlida, provocant la nuvolositat.