Si t’agrada el cinema i vius a València estàs d’enhorabona i és que des de 7 Televalencia i Vértigo Films et convidem a participar en el nostre pròxim preestrena ‘Mal genio’, l’última comèdia francesa dirigida pel director de ‘The Artist’, guanyadora de 5 Oscars, que arribarà a les sales de cinema el pròxim 12 d’octubre.

Si vols una de les 75 entrades dobles que sortegem per a la passada en VOSE (Versió Original Subtitulada en Espanyol) únicament has d’enviar-nos un email a entradascine7@gmail.com amb l’assumpte “Preestreno Mal genio” i indicar a l’interior el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te. Si eres un dels guanyadors rebràs un email de confirmació el pròxim 6 d’octubre, així que atent a la teua safata d’entrada o spam!

La cita tindrà lloc el dimarts 10 d’octubre a les 20:30 hores en la Sala 3 dels Cines Babel (Calle de Vicent Sancho Tello 10), t’esperem!

SINOPSI

París 1967. Durant el rodatge de la seua nova pel·lícula, el director francés Jean-Luc Godard s’enamora de l’actriu Anne Wiazemsky, 20 anys més jove que ell.

Un any després, després de casar-se amb Anne i haver trobat aparentment l’estabilitat, Godard es veu sumit en una crisi existencial a causa del negatiu acolliment de la pel·lícula i als conflictes socials que s’estan desenvolupant a París.

DIRECTOR

Michel Hazanavicius

ELENC

Louis Garrel

Stacy Martin

Bérénice Bejo

Micha Lescot

Grégory Gadebois

Felix Kysyl