7 Televalencia i Diamond Films et conviden a la preestrena de ‘Mejor que nunca’

Si vols participar en el sorteig de 25 entrades dobles t'expliquem com no faltar a esta cita que tindrà lloc el 6 de juny en l'ABC Park

Si t’agrada el cinema i vius a València estàs d’enhorabona i és que des de 7 Televalencia i Diamond Films et convidem a participar en la nostra pròxima preestrena ‘Mejor que nunca’ (‘Poms’), l’última comèdia protagonitzada per Diane Keaton davall la direcció de Zara Hayes (‘La batalla de los sexos’).

La cita tindrà lloc el dijous 6 de juny a les 20.30 hores als Cinemes ABC Park de València (Carrer Roger de Lauria 21), t’esperem!

COM PARTICIPAR

Si vols ser el guanyador d’una de les 25 entrades dobles que sortegem únicament has d’enviar un email a entradascine@7televalencia.com amb l’assumpte “Preestreno Mejor que nunca” i indicar a l’interior el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te.

Si eres un dels guanyadors rebràs un email de confirmació dilluns que ve 3 de juny així que atent a la teua safata d’entrada o spam!

SINOPSI

Martha (Diane Keaton) viu en una residència d’ancians i, animada per la seua companya Sheryl (Jacki Weaver), decideix muntar un equip d’animadores amb les seues companyes. Però el que comença sent un hobbie s’acaba convertint en una mica més seriós quan decideixen presentar-se a una competició. Per a això, contracten a una jove cheerleader (Alisha Boe) que s’encarregarà d’entrenar-les. Elles demostraran que mai és tard per a donar-ho tot!