cau

Dissabte que ve 16 de setembre, el Poliesportiu Quatre Carreres serà la seu del primer partit de la lliga Divisió d’Honor B, en acollir la trobada entre el Tecnidex València i el CAU Rugbi València. El partit es jugarà a les 17 hores.

“Hem arribat molt verds a aquest partit, seguim encara de pretemporada i als jugadors els faltaria un mes per a estar totalment en forma. Però tots els equips estan igual. Encara que tots els jugadors tenen moltes ganes de començar la lliga i jugar, ja que no ho fan des del 2 d’abril”, ha assenyalat Alberto Socías, entrenador del Tecnidex València.

El rival, el CAU Rugbi València, cercarà redimir-se de la derrota patida en el curs passat en aquest mateix camp.

La novetat d’aquesta temporada és que s’incorporen veterans com Monti i Altell i, Alexis, que ha estat molts anys jugant en el segon equip. “Hem recuperat a jugadors de la casa per al primer equip”, ha comentat Socías.

“Anem a continuar amb els objectius de la temporada passada, seguir creixent com a jugadors i com a equip” Socías també ha destacat la gran experiència viscuda per l’equip en laciudad de Nimes (França), on l’equip s’ha preparat realitzant un
xicotet stage de cinc dies.

A més, van jugar un partit amistós contra l’equip Sub 23 del Rugbi Club Nimis, amb resultat final per als francesos per 39 a 33. “És una iniciativa que hem de repetir a l’any que ve, serveix per a posar-te en forma i per a créixer com a equip. Vam tornar molt contents”, conclou l’entrenador.